Cei care iubiţi Lumina şi slăviţi pe cel care o trimite, pe Soare, dorind a fi copiii lui, COPII AI SOARELUI, vă invităm să vă inscrieţi ca membri în clubul nostru, pentru a putea să ne unim întru Lumină şi Spirit Divin ca să aducem slăvire celor ce ne protejează prin dragostea, lumina şi iubirea lor necondiţionate.

Jurnalul Vieţii

Constantina Dumitrescu

Jurnalul începe odată cu crearea vieţii pe Pământ. Autoarea reuşeşte din nou să transforme ştiinţa în poezie, prin cuvinte simple şi pe înţelesul tuturor.

Răsfoieşte

Cântecul Soarelui
Descarcă partiturile

JW Player goes here

Poemul Timpului

Constantina Dumitrescu

JW Player goes here

Veniţi, COPII AI SOARELUI, uniţi-vă într-un gand şi-n spirit pentru a putea salva viaţa pe Terra şi a cunoaşte eternitatea.
        Cartea "Jurnalul Vieţii" este o colaborare divină a Soarelui cu autoarea şi exprimă dorinţa acestuia de a cunoaşte oamenii adevarul.
        Aşteptăm lucrări despre Soare, despre dorinţa dumneavoastră de a venera Lumina, pentru a pregăti un seminar la nivel naţional şi apoi internaţional. Cu ajutorul Soarelui, veniţi în Clubul Puterii Soarelui, numai aşa vom putea să contribuim la o viaţă liniştită şi împlinită la nivel planetar. Planurile noastre sunt mari şi asteptăm de la dumnevoastră propuneri şi sugestii pentru a ne îndeplini scopul, acela de a ajuta cât mai mulţi oameni să primească Lumina, atât în plan fizic cât şi în plan spiritual, să constientizeze beneficiile Luminii şi dragostea Soarelui ce se revarsă peste Pămant şi peste oameni.

Iubiţi Soarele, iubiţi-l pe Dumnezeu, iubiţi Infinitul şi rugaţi-vă pentru sufletul Lianei Dumitrescu, fiica Soarelui.