Adevăr şi Poveşti din Viaţă

The Sun, Myself, Liana and the Life

Constantina Dumitrescu

Constantina Dumitrescu’s poems are filled with passion, love and faith, but also with the rage and the anger sprang from the inconceivable pain, the terrific soul wound inflicted by the tragic loss of her daughter, Liana.

Jurnalul Vieţii

Constantina Dumitrescu

Jurnalul începe odată cu crearea vieţii pe Pământ. Autoarea reuşeşte din nou să transforme ştiinţa în poezie, prin cuvinte simple şi pe înţelesul tuturor.

Viaţa mea pentru Liana

Constantina Dumitrescu

Durerea unei mame care-şi pierde copilul, tragedie umană supremă, nu poate fi nici prefaţată, nici comentată, mai ales atunci cand mâna asupra căreia cade această teribilă responsabilitate completează trupul unui prieten al celui ce a plecat mult prea devreme spre o altă dimensiune.

Maxime purtate de Viaţă

Constantina Dumitrescu

Sensibilitatea auctorială a Constantinei Dumitrescu are nevoie şi de concretizări pragmatice, pe care nu le găseşte nicăieri mai bine decât într-un volum de maxime. Dorinţa de implicare care îi este atât de caracteristică a facut-o să scrie acest scurt volum, "purtat de propria experientă de viaţă", ca să parafrazăm titlul.

Din învăţăturile Vieţii

Constantina Dumitrescu

Constantina Dumitrescu recidivează fericit cu o nouă culegere de maxime, dovadă indubitabilă a faptului că autoarea posedă acel simţ rarisim ce-i permite să detecteze, cu o acurateţe dezarmantă, esenţa faptelor de viaţă conjuncturale sau imanente.

Răsfoieşte

Viaţa în poveşti şi poveţe

Povestea celor 7 copii

Învăţaţi să coloraţi,